Proč je klíčové platit si poradce napřímo
01. 09. 2023

Proč je klíčové platit si poradce napřímo

Jste manažer a hledáte investičního poradce, který bude pracovat výhradně pro vás a vaše zájmy? Nechte se inspirovat tím, proč je naprosto klíčové platit si poradce napřímo a získat tak jeho nezávislost, odbornost a společný zájem na vašem úspěchu.

Jako privátní investiční poradce bych vám dnes rád přiblížil důvody, proč je klíčové mít poradce, kterému platíte honorář a který nepobírá žádné provize ani pobídky od třetích stran. Tímto způsobem si zajistíte nezávislost a jistotu, že poradce sedí vždy na vaší straně stolu.

 

Zájem na vašem úspěchu

Poradce, kterému platíte honorář, má společný zájem na vašem úspěchu. Jeho odměna je totiž vázána na váš zisk. To znamená, že dostane svůj honorář až tehdy, když vy reálně vyděláváte. Tím se zajišťuje, že poradce bude vždy motivován pracovat pro váš prospěch a hledat nejkvalitnější investiční řešení.

 

Nezávislost a objektivita

Placením si poradce napřímo získáte jistotu, že nebude ovlivněn provizemi od třetích stran. To znamená, že bude mít svobodu (a zároveň i odpovědnost) vybírat pro vás ty nejlepší investiční produkty a strategie bez ohledu na to, kolik provize by mu za to kým bylo nabídnuto. Tím dostáváte nezávislost a objektivitu, která je klíčová pro dlouhodobě úspěšné investování.

 

Edukace a odbornost

Sám se věnuji neustálému vzdělávání a sledování aktuálních trendů na finančních trzích. Mým cílem je poskytovat vám odborné rady a pomáhat vám dosáhnout vašich investičních cílů a nekonečné renty. Placením si poradce napřímo tak získáte přístup k odbornému know-how a zkušenostem, které jsou nabyté roky studia a praxe.

 

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, neváhejte se se mnou spojit prostřednictvím kontaktů. Rád vám poskytnu další informace a odpovím na vaše otázky. Společně pak můžeme dosáhnout vašich nekonečné renty.

Marek Odehnal, MBA
Autor: Marek Odehnal, MBA

Měníme styl investování v Česku! Naší misí je všeobecné nahrazení přístupu, kdy vám finanční poradci, bankéři nebo prodejci různých dluhopisů či zlata jen udávají svoje "zboží" za provizi. Svou vizi naplňujeme díky transparentnímu modelu přímého honoráře od klienta za expertizu, skutečné poradenství a nezávislý přístup.

Jak je běžné například u advokátů a jak je běžné u investičního poradenství v USA, Velké Británii nebo Švýcarsku. Poradenství jako řemeslo, ne obchod. Svou odbornost stavíme i na maximální specializaci a fokusu - řešíme s klienty pouze a jen investice.

V neposlední řadě je to pak osobní investiční příklad zakladatele firmy Marka Odehnala, který je sám úspěšných investorem-rentiérem a nebojí se o toto know-how a zkušenosti podělit se svými klienty.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

"JAK INVESTUJÍ SVĚTOVÍ MILIARDÁŘI?"

zpracováním osobních údajů