JAK ZJISTIT ONLINE A ZDARMA CENU SVÉ NEMOVITOSTI?
14. 06. 2019

JAK ZJISTIT ONLINE A ZDARMA CENU SVÉ NEMOVITOSTI?

Zajímá vás, jakou má aktuálně tržní cenu vaše nemovitost? Byt, rodinný dům nebo chalupa. Ať už v ní bydlíte nebo ji pronajímáte. Zdarma a na pár kliků online vám na to odpoví česká služba Valuo. Jak na to? Ukážu vám krok za krokem v mém návodném videu:

Audio přepis videa jako MP3 podcast poslouchejte zde: https://soundcloud.com/marek-odehnal/jak-zjistit-cenu-sve-nemovitosti

Marek Odehnal, MBA
Autor: Marek Odehnal, MBA

Měníme styl investování v Česku! Naší misí je všeobecné nahrazení přístupu, kdy vám finanční poradci, bankéři nebo prodejci různých dluhopisů či zlata jen udávají svoje "zboží" za provizi. Svou vizi naplňujeme díky transparentnímu modelu přímého honoráře od klienta za expertizu, skutečné poradenství a nezávislý přístup.

Jak je běžné například u advokátů a jak je běžné u investičního poradenství v USA, Velké Británii nebo Švýcarsku. Poradenství jako řemeslo, ne obchod. Svou odbornost stavíme i na maximální specializaci a fokusu - řešíme s klienty pouze a jen investice.

V neposlední řadě je to pak osobní investiční příklad zakladatele firmy Marka Odehnala, který je sám úspěšných investorem-rentiérem a nebojí se o toto know-how a zkušenosti podělit se svými klienty.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

"JAK INVESTUJÍ SVĚTOVÍ MILIARDÁŘI?"

zpracováním osobních údajů